Om bruce wine

Bruce Wine slog dørene op i Marts 2020.

Manden bag er Peter Anker Larsen – en vinelsker allerede beboende i Sydhavnens musikkvarter. Via importfirmaet Anker Vin sælger Peter til detail, specialforretninger og restauranter i hele Danmark. Efter at have skiftet kontor et par gange ønskede Peter at komme lidt tættere på hjemmet og begyndte at holde øje med muligheder i nabolaget. Skæbnen ville at lokalet på Mozartsvej 19 blev ledigt og ideen om en forretning i forlængelse af kontoret begyndte stille og roligt at tage form.

Morten kom til kort efter åbningen til at hjælpe med den daglige drift. Efter mange år som bartender var det tid til en ny udfordring og med en nyindkøbt lejlighed i Sydhavnen ville han gerne være en del af det lokale handelsliv.

Spørger man os om hvad vores specialitet er, så vil vi typisk svare noget i retningen af ”En vinhandel for alle”. Det har aldrig været intentionen at ligge fokus alt for smalt – i stedet vil vi gerne være stedet hvor beboere fra lokalområdet har lyst til både at købe vin en onsdag aften til pizzaen og Bordeauxen til fars 70års fødselsdag. Vi tror på klassiske dyder som god service, kompetent vejledning, nærvær og personlighed. Vi tilføjer konstant nye vine og sætter en ære i ikke at hvile på laurbærrene eller holde os selv fanget i klassiske konventioner – noget vores udvalg af blandt andet natur- og orangevin vidner om. Udover vin fører forretningen også et udvalgt sortiment af øl fra forskellige danske producenter, kvalitetsspiritus, chokolade fra Anker og lakridskonfekt fra Hattesen på Ærø. Slutteligt kan vi ikke skjule vores glæde for planter og man kan derfor altid finde et udvalg af disse både udenfor og indenfor i butikken. Alt vores indpakning og poser er fremstillet af genbrugsmaterialer og vi søger altid at vælge den mest ansvarlige procedure.

Skulle du have specielle ønsker eller forespørgsler er du meget velkommen til at kontakte os på 25 60 24 25 eller vin@brucewine.dk eller direkte i butikken

Vores valg

Omtale